Romantic FM MENIU
Zilele Bucureștiului 2019
Recomandari

Zilele Bucureștiului 2019

20 Septembrie
Bucureștiul va găzdui, pe Bulevardul Unirii, o serie de activități stradale, concerte, teatru ambulant, animație de stradă, un spațiu culinar, iar în Piața Constituției cea de-a 6-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest și concertele SCHILLER și Waldeck!

Intrarea este liberă la toate evenimentele. 
 
Oficial, ziua Bucureștiului este pe 20 septembrie când se marchează 560 de ani de la prima atestare documentară a Capitalei. 
 
„Bucureștenii și turiștii vor fi întâmpinați în fiecare zi, începând cu ora 10:00,cu o serie de activități stradale pentru toate vârstele, ateliere creative și momente de divertisment pentru copii, jocuri interactive, teatru ambulant și animație de stradă, zeci de artiști costumați de sărbătoare, un bazar urban cu produse locale hand-made și de artizanat, dar și multe alte surprize”, anunță Primăria Capitalei.
 
Sărbătoarea Capitalei aduce în stradă și bucătăria urbană, prin Bucharest Food Festival – Street Edition. Cele mai apreciate preparate culinare internaționale de tip street food vor fi gătite pe loc. Astfel, vizitatorii se vor putea delecta cu specialități inedite.
 
Cea de-a 6-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest, va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 17:00, în Piața Constituției. 
 
Înaintea concursului de 3D video mapping, pe scena din Piața Constituției vor urca artiști celebri, care vor deschide oficial evenimentul prin două concerte: SCHILLER și Waldeck.
 
 
Ziua Bucureștiului va fi celebrată în perioada 21 – 22 septembrie 2019.

 (Foto: a1.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate