Romantic FM MENIU
Ultimele zile de înscriere la Mirunette Language Competition
Recomandari

Ultimele zile de înscriere la Mirunette Language Competition

19 Februarie
Prima etapă a Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar cateva zile în care elevii cu vârste între 10 și 17 ani se pot înscrie în concurs!

Asteptăm cât mai mulți elevi pasionați de limba engleză – cei mai talentați vor participa la 2 tabere educaționale de limba engleză în Oxford, Marea Britanie, în vara 2019!

Încurajăm și profesorii de limba engleză să popularizeze acest concurs, deoarece profesorii care înscriu cei mai mulți elevi în concurs au șansa să participe, la rândul lor, la o tabără internaționala în Marea Britanie în calitate de group-leader!

Participarea la concurs este gratuită; înscrierile se fac online, pe site-ul concursului (aici), până la data de 1 martie 2019!

Pe lângă cele 2 tabere internaționale oferite de Mirunette Education, toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga premii oferite de partenerii noștri: examene Cambridge oferite de British Council (partener educațional), cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi de week-end la Hotel Club Austria din Bușteni si Hotel Royal din Poiana Brașov, bilete la film de la Happy Cinema, jocuri de la Ideal Board Games, vouchere (vizită și atelier) de la Orășelul Cunoașterii, bilete la un spectacol la Opera Comică pentru Copii și multe alte surprize!

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn catre toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate într-un mediu cosmopolit creat de o tabără internaționala în Anglia!

Taberele internaționale Mirunettesunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate