Romantic FM MENIU
TNB prezintă: Vivien Leigh - Ultima conferinţă de presă, de Marcy Lafferty
Recomandari

TNB prezintă: Vivien Leigh - Ultima conferinţă de presă, de Marcy Lafferty

25 Aprilie
La Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti,Vivien Leigh, Scarlet cea de neuitat din “Pe aripile vântului”, supranumită Viv, the world’s darling, în interpretarea Lamiei Beligan retrăieşte acea perioadă magică a Hollywood-ului, pe care l-a iubit şi l-a detestat în acelaşi timp şi vă oferă, cu impertinenţă, umor, dragoste şi o periculoasă fragilitate, acest moment de intimitate – ultima ei conferinţă de presă.
 
Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate”, declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi.
 
One woman show: Lamia Beligan
 
Regia şi scenografia spectacolului :Liana Ceterchi
Responsabil spectacol: Olivia Chirvasiu

Data spectacolului:  13 mai 2018 (Sala Atelier) 20:00
 

Detalii despre spectacolele Teatrului Național pe www.tnb.ro.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate