ankara escort bayanlar
Tea&Coffee Festival 2013 | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Tea&Coffee Festival 2013
Recomandari

Tea&Coffee Festival 2013

30 Septembrie
Cea de-a cincea editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei  are loc intre 14 si 20 octombrie, in Bucuresti.

Festivalul promoveaza consumul de ceai si cafea, punand accent pe traditiile si ritualurile servirii lor. Pe parcursul celor sapte zile, festivalul va aduce in prim plan elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in cultivarea si productia de ceai si cafea, precum si in prepararea si prezentarea unor bauturi pe baza acestora.


Printre manifestarile care vor avea loc in aceasta perioada se numara spectacole de teatru, concerte, demonstratii si ateliere de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului si cafelei practicate in India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie si Japonia.

De asemenea, festivalul va cuprinde o zi speciala, "Ziua copiilor care iubesc ceaiul", desfasurata pe 19 octombrie, cu incepere de la ora 16.00, la Caffe D'arthe (str. Popa Nan, nr.7). Pe parcursul a patru ore, cei mici vor avea parte de multa distractie la atelierele de creativitate pentru copii (pictura, modelaj in lut, reciclare creativa, accesorizare), atelierele de dans si de bune maniere.


Festivalul va aduce in prim plan muzica traditionala si moderna, intre care recitaluri de vioara, recitaluri de tambur si goarna, muzica indiana, chinezeasca, demonstratii de taiko (tobe japoneze), teatru, demonstratii si lectii de dans precum tango argentinian, capoeira (dans traditional brazilian), dans indian marca Bollywood, dans traditional si modern sud-coreean.

De asemenea, vor exista ateliere de gastronomie si degustari de delicii (prajituri, fursecuri, baclavale si deserturi "raw"), ceai si cafea, apartinand bucatariilor indiana, coreeana, chinezeasca, turceasca, italiana si libaneza, dar si de caligrafie coreeana si japoneza, de Ebru (pictura pe apa specifica Turciei), de origami, de tatuaj cu henna, pictura pe ceramica si scriere creativa.

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se va termina printr-o expozitie la Sala Dalles. In ultimele trei zile ale Tea&Coffee Festival, intre 18 si 20 octombrie, in centrul Capitalei, la Sala Dalles, va avea loc expozitia de ceai, cafea, accesorii si gastronomie. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10.00 si 20.00. La standurile expozitiei, vizitatorii vor putea gasi diverse sortimente si soiuri, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea ceaiului si cafelei.


Pe parcursul expozitiei de la Sala Dalles vor avea loc demonstratii culinare, de "latte art" (arta de a desena in cafea) si de preparare a cocktailurilor din ceai si cafea, de catre unii dintre cei mai buni barista (specialisti in prepararea cafelei si bauturilor pe baza de cafea, n.r) din tara.

Tot in spatiul expozitional se vor desfasura alte momente artistice, precum concerte si demonstratii de dansuri traditionale, ateliere de arta vizuala, degustari de produse traditionale si prezentari care fac trimitere la elemente ale culturii tarilor cu traditie in producerea, prepararea si consumul de ceai si cafea.

Festivalul se va desfasura in noua locuri: Agra Palace (Mantuleasa, nr. 6), Piateta Cocor Store, Tête á Tête Cafenea (Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza), Godot Café -Teatru (Str. Blanari nr. 14), Café Verona - Carturesti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Mille Sapori (Baneasa Shopping City), Cafepedia Romana (str. Pictor Verona nr. 2), Caffé D'arthé (Popa Nan, nr.7), Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12) si Salla Dalles. Intrarea la expozitie este libera. (imagine: tea-coffee.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate