Romantic FM MENIU
Târgul Anticarilor se deschide în Parcul Obor
Recomandari

Târgul Anticarilor se deschide în Parcul Obor

6 Septembrie
Târgul este organizat de Primăria sectorului 2 prin Centrul Cultural "Mihai Eminescu", de joi până duminică, în Capitală.
 
"Timp de patru zile, peste 70 de participanţi din Capitală şi din ţară îşi vor expune spre vânzare colecţiile valoroase de antichităţi şi vor realiza schimburi de obiecte de artă care stau mărturie vremurilor apuse. Tablouri, piese de mobilier, veselă, bijuterii, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt numai câteva dintre miile de produse ce vor încânta şi vor atrage privitorii spre corturile încărcate de marfă, amplasate în Parcul Obor", informează organizatorii.
 
De asemenea, vor avea loc momente artistice: muzică de fanfară, teatru de stradă, cu personaje din perioada interbelică, în interacţiune cu publicul. Cei mici vor fi invitaţi să participe, vineri şi sâmbătă, la sesiuni de face painting. (Foto: metropotam.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate