Romantic FM MENIU
Starship - "Nothin’s Gonna Stop Us Now" (Video)
Recomandari

Starship - "Nothin’s Gonna Stop Us Now" (Video)

4 Aprilie

În 1987, pe 4 aprilie, trupa americană Starship se mândrea cu locul fruntaș în clasamentul single-urilor din Statele Unite cu piesa "Nothin’s Gonna Stop Us Now". 

Videoclipul piesei a fost lansat la sfârșitul anului 1986 pentru a promova filmul "Mannequin".
 
Cântecul face parte din albumul "No Protection" și este scris de Albert Hammond și Diane Warren. Lansată în anul 1987, melodia a ajuns, de asemenea, pe prima poziție în topul muzical britanic. 

Piesa a primit o nominalizare la cea de-a 60-a ediție a galei premiilor Oscar, pentru categoria "cel mai bun cântec original", precum și o nominalizare la Globul de Aur. Este inclusă pe coloana sonoră a filmului "Mannequin", o comedie romantică, avându-i în rolurile principale pe actorii Andrew McCarthy și Kim Cattrall. (Foto: www.cdandlp.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate