ankara escort bayanlar
Spectacolele pentru copii revin pe scena Operei Naționale București | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Spectacolele pentru copii revin pe scena Operei Naționale București
Recomandari

Spectacolele pentru copii revin pe scena Operei Naționale București

31 Ianuarie
"Motanul încălțat", de Cornel Trăilescu, este programat pentru duminică, 4 februarie 2018, la matineu, începând cu ora 11.00! Este primul spectacol din stagiunea Operei Naționale București dedicat copiilor. 
 
După mai bine de 40 de ani de la premieră, în 2006, "Motanul încălțat" a fost din nou pus în scenă la Opera Națională București, de data aceasta de către regizorul de teatru Gelu Colceag, care și-a făcut, prin acest spectacol, debutul în regia de operă.
 
Scenografia a fost creată de către Viaceslav Vutcariov, iar coregrafia de Roxana Colceag. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ciprian Teodorașcu. 
 
Compozitorul Cornel Trăilescu despre spectacolul „Motanul încălțat”: "Să vă spun cum mi-a venit ideea să scriu o operă pentru voi, dragi copii. Cunosc un băiețel căruia-i place tare mult muzica și mereu îi roagă pe părinții lui să-l ducă la Operă, mai ales duminica, la matineu. A văzut de câteva ori Bărbierul din Sevilla și Madama Butterfly. Știe chiar și unele arii pe dinafară. Într-o zi m-a întrebat <<Nu-i așa că autorii de opere sunt oameni bătrâni?>>  <<Mai mult sau mai puțin, Sorine. De ce mă întrebi?>>  << Pentru că toate operele pe care le-am văzut vorbesc numai despre oameni mari. Ei, dacă ar putea și copii să scrie opere!>>. După asta multă vreme m-am gândit că Sorin poate nu e singurul copil care ar vrea să vadă opere pe înțelesul lui. Ba cred chiar că toți copiii așteaptă asemenea lucrări. Și cum cei mici nu au cum să compună opere – e o treabă cam complicată – m-am hotărât să-ncerc eu."
 
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Operei Naționale București sau online: www.tickets.operanb.ro.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate