Romantic FM MENIU
Simon & Garfunkel - "Bridge Over Troubled Water" (Video)
Recomandari

Simon & Garfunkel - "Bridge Over Troubled Water" (Video)

28 Martie

Pe 28 martie 1970, Simon & Garfunkel se aflau pe prima poziție în topul single-urilor din Marea Britanie cu "Bridge Over Troubled Water", singurul cântec de locul #1 din Regat pentru duo-ul american.
 
Piesa a câștigat cinci premii Grammy la cea de-a treisprezecea ediție a galei de decernare a trofeelor, în 1971, inclusiv pentru categoriile Record of the Year și Song of the Year.
 
Cântecul face parte din albumul "Bridge over Troubled Water" (1970) și este considerat unul dintre cele mai apreciate și reușite ale duo-ului, alături de "The Boxer", inclus pe același material discografic.

 
Ambele au fost votate pentru clasamentul celor mai bune 500 de cântece ale tuturor timpurilor, realizat de publicația Rolling Stone, iar albumul, de asemenea, pe poziția 51 a topului celor mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor. (Foto: www.pinterest.es)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate