Romantic FM MENIU
SCURTE, BUNE SI DESTEPTE
Recomandari

SCURTE, BUNE SI DESTEPTE

1 Septembrie


Festivalul de scurtmetraje "HelloPitesti - Scurte, bune si destepte" are loc intre 4 si 6 septembrie, în Piata Primariei din Pitesti. Festivalul cuprinde o seara speciala în memoria lui Cristian Nemescu si Andrei Toncu.
   

Timp de trei zile, vor fi organizate proiectii de filme de scurtmetraj, o sesiune de spoturi publicitare, dar si o seara speciala dedicata filmelor de scurtmetraj realizate de regizorul Cristian Nemescu si a sound-designer-ului si compozitorului Andrei Toncu.
 
  

Intre filmele proiectate în zilele 4 si 5 septembrie se numara: "La drumul mare", de Gabriel Sarbu, "Fata galbena care rade", de Constantin Popescu, "Radu + Ana", "Fabulosul destin al lui Toma Cuzin" si "Renovare", de Paul Negoescu, "Bric - brac", de Gabriel Achim, "Danutz pleaca pe vapor", de Radu Potcoava, "Picnic", de Raluca Mirescu, "Interior scara de bloc", de Ciprian Alexandrescu, "Plictis si Inspiratie" si "Cand se stinge lumina", de Igor Cobileanski, "Palmele", de George Chiper, "Batai de inimã", de Raluca Mirescu, "Înainte si dupã 22/12/1989", de Andrei Cohn, "Lungul drum spre casa", de Anamaria Chioveanu, si "Challenge Day", de Napoleon Helmis.

 

Acestora li se adauga filmul-colaj "Un barbat urmareste o femeie", cuprinzand scurtmetraje semnate de Gabriel Achim, Paul Manolescu, Ivo Baru, Alex Mavrodineanu, Ciprian Alexandrescu, Paul Sorin Damian si Catalin Leescu.

 

Pe 6 septembrie vor fi prezentate mai multe scurtmetraje realizate de Cristi nemescu si Andrei Toncu,  printre care "Poveste la Scara C" si  "Marilena de la P7",  dar si "Lampa cu caciula", în regia lui Radu Jude, avand-ul ca sunetist pe Andrei Toncu.

 

Programul mai include si o demonstratie de sporturi extreme, o demonstratie de graffiti, o expozitie de fotografie a tinerilor pitesteni, concursuri cu premii si karaoke.

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate