ankara escort bayanlar
Salonul Calului 2013 | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Salonul Calului 2013
Recomandari

Salonul Calului 2013

24 Septembrie
Evenimentul se va desfasura in perioada 26-29 septembrie, la sediul Clubului organizator, Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Intr-o formula dinamica si creativa, evenimentul este pregatit, la a doua sa editie, cu un complex program de spectacol ecvestru (parade, acrobatii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii calare, intrecerea Retromobil s.a.) si competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre etc.).

Un moment incitant si foarte spectaculos al evenimentului este Seara Cailor – La Nuit du Cheval, din data de 28 septembrie, ai carei invitati speciali sunt actorul Denis Stefan, un cunoscut sustinator al cailor si echitatiei, care va prezenta un numar de cascadorie calare si un numar de dresaj natural, si tenorul Vlad Mirita, care va pregati o performanta artistica special pentru acest program.

Partea competitionala a Salonului Calului include Trofeul Equestria si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat la a treia editie consecutiva. Vor lua startul in jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri si demonstratii.

Preturile biletelor pe categorii:
Sambata - duminica: adulti: 50 lei/ zi, copii pana la 12 ani: 25 lei/ zi
Bilet „Seara Cailor”/ „La Nuit du Cheval”: adulti: 100 lei, copii pana la 12 ani: 50 lei
Bilet VIP sambata-duminica: adulti: 200 lei/ zi, copii sub 12 ani: 100 lei/ zi (acces cort VIP, patiserie, bauturi racoritoare, sampanie incluse in pretul biletului)
Abonament weekend (sambata si duminica): adulti: 80 lei, copii pana la 12 ani: 40 lei
Joi si vineri - accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.salonulcalului-equestria.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate