Romantic FM MENIU
Romeo şi Julieta vin în premieră la TNB!
Recomandari

Romeo şi Julieta vin în premieră la TNB!

27 Septembrie
Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti vă aşteaptă la o nouă premieră a stagiunii 2018 – 2019: Romeo și Julieta, după William Shakespeare, în viziunea dramaturgică și în regia lui Yuri Kordonski.

Premiera oficială a spectacolului va avea loc la Sala Studio (în configurație de tip arenă), în zilele de 29 și 30 septembrie 2018, de la ora 19.30.

Decorul poartă semnătura lui Dragoş Buhagiar, costumele sunt realizate de Dragoş Buhagiar împreună cu Ioana Smara Popescu, iar coregrafia îi aparţine lui Florin Fieroiu.
 
Spectacolul promite o surpriză atât pentru spectatorii care se așteaptă la o montare clasică a capodoperei shakespeariene, cât și pentru ”fanii” regizorului rus, care îl vor descoperi în cu totul altă ipostază decât cea cunoscută din spectacolele regizate până acum în teatrele bucureștene.
 
Regizorul împreună cu distribuția deschid o excelentă perspectivă modernă asupra tragediei "Romeo și Julieta", lăsând viața și energia debordantă a tinereții să-și afle nestingherit drumul spre inima spectatorilor de orice vârstă.
 
Din distributie fac parte actorii: Ioan Andrei Ionescu, Costina Cheyrouze, Crina Semciuc, Florentina Ţilea, Ada Galeș, Emilian Marnea, Rodica Ionescu, Florin Călbăjos, Eduard Adam, Mihai Calota, Victoria Dicu, Ionut Toader, Marius Manole, Lari Giorgescu, Cosmina Olariu, Răzvan Vasilescu. (Foto: tnb.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate