Romantic FM MENIU
Romantic FM vă propune: "Regele Lear", un show de o modernitate provocatoare
Recomandari

Romantic FM vă propune: "Regele Lear", un show de o modernitate provocatoare

30 Aprilie
"Regele Lear", de William Shakespeare, se joacă pe scena Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, pe 3 mai 2018, în Sala Mare, de la orele 19.00.
 
Un spectacol despre un regat care se prăbușește, despre copii care își trădează părinții, despre intrigi de culise și lovituri de palat. „Ia-ți ochi de sticlă și, ca un politician mârșav, fă-te că vezi și ce nu vezi!”, exclamă cu tristețe un personaj. 
 
O montare în care textul lui Shakespeare capătă conotații extrem de actuale, înfățișând o lume în care adevărul este pedepsit și în care nebunii îi conduc pe orbi.
 
Cu o excelentă distribuție care se manifestă când vulcanic, când poetic, tragic și ludic totodată, "Regele Lear" de la TNB este un spectacol care poate stârni o multitudine de senzații dar la care, cu siguranță, nu vă veți plictisi nicio clipă.   
 
Un show de o modernitate provocatoare, conferită de o inventivitate vizuală fascinantă, ritmuri frenetice, o muzică electrizantă, elemente care creează estetica unuia dintre cei mai inovatori regizori de teatru ai momentului, georgianul David Doiashvili. (Foto: tnb.ro)
 
Regie: David Doiashvili
 
Distribuţie: 
 
Lear, rege al Britaniei:Mihai Constantin 
 
Bufonul:Marius Manole
 
Contele de Gloucester:Ioan Andrei Ionescu                   
 
Contele de Kent:Gavril Pătru
 
Goneril:Monica Davidescu                    
 
Cordelia:Crina Semciuc
 
Regan:Raluca Aprodu                    
 
Edgar, fiul lui Gloucester:Istvan Teglas
 
Edmund, fiul nelegitim al lui Gloucester:Tudor Aaron Istodor                    
 
Oswald, intendentul Gonerilei:Lari Giorgescu
 
Ducele de Cornwall:Silviu Mircescu                   
 
Ducele de Albany:Rareș Andrici
 
Ducele de Burgundia:Pavel Ulici                    
 
Regele Franței: Idris Clate
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate