Romantic FM MENIU
Romantic FM vă propune "Livada de vișini", la TNB
Recomandari

Romantic FM vă propune "Livada de vișini", la TNB

10 Mai
"Livada de vișini"  de A.P.Cehov , în regia lui David Doiashvili, este o construcție barocă spectaculoasă, un cocktail expansiv de umor, pasiune, muzică, disperare de a trăi și de a nu ști cum, nevoia de a schimba și de a nu ști ce, în căutarea unui nou adevăr teatral, de o cruzime poetică, o montare cu rezonanță contemporană, într-o lume care totul se ipotechează, se cumpără și se vinde. 
 
În zilele de 12 și 13 mai, ora 19.00, la  Sala Mare a Teatrului Național din Capitală.
 
Bilete online pe www.tnb.ro
 
Distribuție :
 
Liubov Andreevna Ranevskaia: Irina Movilă / Monica Davidescu                    
 
Ania: Crina Semciuc
 
Varia: Raluca Aprodu                    
 
Leonid Andreevici Gaev: Gavril Pătru
 
Ermolai Alekseevici Lopahin: Ioan Andrei Ionescu                    
 
Piotr Sergheevici Trofimov: Rareș Andrici
 
Boris Borisov Simeonov - Piscik: Vitalie Bichir                    
 
Charlotta Ivanovna: Istvan Teglas
 
Semion Panteleevici Epihodov: Idris Clate                    
 
Duniașa: Ana Covalciuc
 
Firs: Mihai Constantin                   
 
Iașa: Silviu Mircescu 
 
Cu această piesă, Cehov a inovat arta dramatică, propunând tehnica „acțiunii indirecte” – evenimentele importante se petrec în afara scenei, iar noi suntem martorii reacțiilor personajelor la ce se întâmplă.

Iar David Doiashvili a surprins chiar această convenție a „martorilor în acțiune” – de la felul în care sunt dispuse gradenele pe scena Sălii Mari, până la compoziția plastică a spațiului și arhitectura luminilor.

Totul este construit în așa fel încât spectatorii să privească printr-un colț de fereastră în casa și sufletele acestor oameni, mai mult sau mai puțin pregătiți pentru a prinde timpul din urmă.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate