Romantic FM MENIU
Romantic FM recomandă: spectacole ale TNB în FNT
Recomandari

Romantic FM recomandă: spectacole ale TNB în FNT

15 Octombrie
În cadrul Festivalului Național de Teatru, ediția 28, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” vă invită să nu ratați spectacolul "Regele moare" de Eugène Ionesco, în regia lui Andrei și Andreea Grosu.
 
Spectacolul este programat duminică, 21 octombrie 2018, de la ora 20.00, la Sala Mare.
 
Cel de-al doilea spectacol este "Orchestra Titanic" de Hristo Boicev, în regia lui Felix Alexa, programat pe 27 și 28 octombrie 2018, de la ora 21.00, la Sala Pictură a TNB.
 
Regele moare - Un spectacol ce tulbură conştiinţa şi pune la încercare tăria sufletului în relaţie cu singura certitudine a omului, moartea, în faţă căreia putem alege să credem că suntem regi, deşi suntem doar nişte supuşi. 
 
Din distribuție fac parte: Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Ana Ciontea, Șerban Pavlu, Richard Bovnoczki și Florentina Țilea.
 
Orchestra Titanic - Patru vagabonzi locuiesc într-o gară dezafectată, de unde încearcă să scape. Sub conducerea despotică a lui Meto, repetă la nesfârșit felul în care se vor urca în Marele Tren. Numai că niciun tren nu oprește în gara părăsită. 
 
Din distribuție fac parte: Claudiu Bleonț, Mihai Constantin, Mihai Călin, Richard Bovnoczki, Tania Popa. (Foto: yorick.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate