Romantic FM MENIU
Romantic FM recomandă: "Memoria apei", pe scena TNB
Recomandari

Romantic FM recomandă: "Memoria apei", pe scena TNB

3 Aprilie
"Memoria apei", de Shelagh Stephenson, este un spectacol pentru suflet, despre relaţiile de familie, despre regăsire şi acceptare din iubire.  
Descoperim, cu acest prilej, un regizor (Erwin Şimşensohn) cu abilităţi de fin psiholog care mizează pe firescul dialogului, suntem cuceriţi de partituri feminine nuanțate. 
 
Un spectacol emoţionant în care muzica (Vlaicu Golcea) susţine dinamica trăirilor, iar scenografia (Alina Herescu) conservă amprenta sufletească a eroinelor.
 
Trei surori – Teresa, Mary și Catherine – se întorc, după mult timp, acasă, să-și conducă mama pe ultimul drum. În febra pregătirilor, poveştile lor de viaţă ni se derulează într-un joc înşelător al amintirilor, într-o luptă cu propriii lor demoni. Se nasc întrebări când cinice, când tandre, se aşteaptă răspunsuri de-o viaţă-ntreagă.
 
Pe 5 și 18 aprilie 2018, de la ora 20.00, la Sala Pictura, vă așteptăm la "Memoria apei"! O călătorie în universul interior al fiecăruia.
 
Regie: Erwin Șimșensohn
Scenografie: Alina Herescu
Muzica originală: Vlaicu Golcea
Light design: Daniel Klinger 
Video: Dan Ionescu
Asistent scenografie: Eric Popescu
Regia tehnică: Cristian Paraschivescu
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate