Romantic FM MENIU
 Romantic FM recomandă: "Furtuna", pe scena TNB
Recomandari

Romantic FM recomandă: "Furtuna", pe scena TNB

26 Februarie
Joi, în ultima zi de februarie, de la ora 19.30, vă dăm întâlnire cu magia pe scena Sălii Mari a Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București. 
 
Personajele lui Shakespeare, sub bagheta regizorală a lui Alexander Morfov, sunt însuflețite de o distribuție impresionantă, în frunte cu Ion Caramitru, în rolul lui Prospero. O comedie a iluziilor, feerie, un text despre putere și răzbunare, Furtuna este, mai presus de orice interpretare, o piesă despre puterea demiurgică a artei și imaginației.
 
Din distribuție fac parte: Ion Caramitru (Prospero), Ciprian Nicula / Alex Călin (Ferdinand), Crina Semciuc / Alexandra Sălceanu (Miranda), Mihai Călin (Caliban), Istvan Teglas (Ariel), Gavril Pătru (Sebastian), Ioan Andrei Ionescu (Antonio), Andrei Finţi (Alonso), Vitalie Bichir (Gonzalo), Marcelo-S Cobzariu (Stephano), Mihai Calotă (Trinculo), Eduard Mihai Cîrlan, Mădălin Mandin, Ionuț Toader, Axel Moustache, Eduard Adam (Marinari, Spirite, Creaturi ale insulei).
 
Ce spun criticii despre spectacol:
 
„Un spectacol viu, în care abundă talentul, vigoarea, muzica, mişcarea. (...) Şi pe cât de alert şi vesel este ritmul, pe atât de adânc te cufunzi în gânduri.” Maria Sârbu, Jurnalul Naţional
 
“...Scenograful Nikola Toromanov propune o scenă cu toate ”harnașamentele” la vedere și care poate fi de toate: insulă, mare învolburată, pădure cu liane, corabie, adăpost etc. În acest spațiu își despletește Morfov fantezia, inspirația și, nu în ultimul rând, umorul. Un spectacol care își propune să-ți ofere o stare de bine. Și chiar reușește.” Gabriela Hurezean, Muze și arme
 

De asemenea, cea mai longevivă piesă a tuturor timpurilor și genurilor, "Cursa de șoareci" de Agatha Christie, vă așteaptă pe 27 și 28 februarie 2019, ora 19.30 la Sala Studio  a Naționalului bucureștean.
 
În regia lui Erwin Șimșensohn și cu o distribuție alcătuită din binecunoscuți actori TNB, "Cursa de șoareci" este un irezistibil thriller clasic care îmbină umorul negru, suspansul, situațiile-limită, emoția și jocurile întortocheate ale minții. Nimic nu este ceea ce pare, toată lumea are ceva de ascuns, iar surprizele se dezvăluie la fiecare pas... greșit. Fiecare personaj devine suspect, iar fiecare răsturnare de situație – o lovitură de teatru, în această punere în scenă a uneia dintre cele mai faimoase piese de teatru din lume.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate