Romantic FM MENIU
„Românește” - Concert dedicat Zilei Naționale a României, pe scena Operei Naționale București
Recomandari

„Românește” - Concert dedicat Zilei Naționale a României, pe scena Operei Naționale București

27 Noiembrie
Opera Națională București prezintă duminică, 1 decembrie 2019, ora 18.30, evenimentul „Românește”- Concert dedicat Zilei Naționale a României. 
 
Regia va purta semnătura Cristinei Cotescu, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Mihnea Ignat în calitate de invitat al primei scene lirice a țării.
 
Caracterizat prin unicitate și originalitate, concertul reunește într-un spectacol alcătuit dintr-un repertoriu exclusiv românesc.  
 
Pentru reconsiderarea rolului istoriei și a culturii naționale, lucrări celebre din creația românească vor fi interpretate pe scena Operei Naționale București de nume sonore, în calitate de invitat avându-l pe basul Adrian Sâmpetrean. 
 
Pe scenă vor evolua și renumiți soliști ai casei, precum Oana Andra, Zsuzsana Cerveni, Vasile Chișiu, Irina Iordăchescu, Paul Lungu, Simonida Luțescu și Silvia Sorina Munteanu, acompaniați de Orchestra Operei Naționale București. 
 
Biletele se găsesc pe http://tickets.operanb.ro/ și la casa de bilete a Operei Naționale București (program luni – duminică între orele 10:00 - 13:00 și 14:00 - 19:00). 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate