Romantic FM MENIU
ROMANE DE EXCEPTIE LA POLIROM
Recomandari

ROMANE DE EXCEPTIE LA POLIROM

1 Septembrie

Giovanni Papini si Aldous Huxley se numara printre scriitorii de care s-a ocupat recent editura ieseana.

Gog (1934) este considerata una dintre cele mai reprezentative lucrari ale scriitorului italian Giovanni Papini si este, totodata, unul din marile romane ale secolului XX.

Gog, personajul cu infatisare stranie, milionarul extravagant, dispus sa incerce orice experienta care ar putea sa-i alunge plictiseala, isi petrece viata calatorind in jurul lumii si ascultind istorii nebunesti. Romanul, tradus de Ileana Zara, costa 24, 95 ron.

 

Orb prin Gaza (1936) descrie criza spirituala a societatii londoneze dintre cele doua razboaie mondiale si urmareste evenimente immportante din viata unui intelectual ce apartine clasei de mijloc.
Cartea, tradusa din engleza de Irina Eliade, este una dintre cele mai mari ale scriitorului Aldous Huxley, considerat parintele romanului de idei din secolul XX. Pretul este de 37, 95 ron.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate