Romantic FM MENIU
Prindeți “Noii infractori” de Edna Mazia!
Recomandari

Prindeți “Noii infractori” de Edna Mazia!

13 Mai
Un nou must see la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti!
 
Spectacolul poate fi văzut pe 9 mai, 19 mai, 21 mai, 2 iunie 2019.
 
O piesă pentru adulţi, cu replici spumoase şi situaţii savuroase, cu partituri generoase pentru actori, o poveste cu tâlc despre tentaţia banului, câştiguri facile pe căi nu tocmai ortodoxe, riscante manevre de supravieţuire şi apăsătoarea rutină a grijilor casnice.
 
Edna Mazia, autoarea acestei comedii amare, ea însăşi regizorul montării de la Tel Aviv, care s-a jucat de peste 400 de ori (!), numită de cunoscuta publicaţie Haaretz Magazine „prima doamnă a teatrului israelian”, vă propune, cu umor și înțelepciune, povestea unei familii oneste din zilele noastre.
 
Spectacolul vă va convinge că merită să înfrunți soarta, chiar dacă ajungi jucăria ei, chiar dacă lumea întreagă a luat-o razna și ... chiar dacă „totul nu e decât ... un mare bordel”!!!
 
 
În distribuţie:  Virginia Mirea, Andrei Finţi, Alexandrina Halic, Teodora Mareş, Silviu Biriş, Afrodita Androne, Ileana Olteanu, Aylin Cadîr/Diana Sar, Cosmina Olariu, Daniel Badale, George Piştereanu, Mihai Verbiţchi, Alexandru Hasnaş.
În alte roluri:Viorel Florea, Alexandru Popescu, Nicoleta Tase, Aris Bănuţoiu.
 
Regia spectacolului : Ion Caramitru

Scenografia: Florilena Popescu Fărcăşanu
Leight Design : Chris Jaeger
Coregrafia:Florin Fieroiu
Ilustraţia Muzicală:  Călin Ţopa
Data premierei: 07.03.2019
Durata spectacolului: 2 h 50 min
 
Detalii despre spectacolele noastre pe www.tnb.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate