Romantic FM MENIU
O ISTORIE PE DOUA ROTI
Recomandari

O ISTORIE PE DOUA ROTI

20 August
Expozitia de motociclete clasice si de epoca de la Muzeul National de Istorie a României, poate fi vizitata incepand de azi, ora 15.  Puteti vedea vehiculele pe doua roti aflate în circulatie in Romania, pana în anii '80 , modele de motociclete de serie, civile si de razboi, din perioada antebelica, interbelica si contemporana.
 Este vorba despre marci produse în fostele tari socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpati, dar si motociclete produse de BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph. Totodata, veti primi informatii despre istoria motociclismului în România.
 Invitatul special la deschiderea expozitiei va fi Troia Tiberiu, un fost motociclist de performanta, multiplu campion în perioada 1978 - 1999.
 Expozitia este deschisa pana la 30 septembrie 2009.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate