Romantic FM MENIU
Neil Diamond: "Home Before Dark" (Video)
Recomandari

Neil Diamond: "Home Before Dark" (Video)

15 Mai

În lunga sa carieră muzicală, Neil Diamond reușea să ajungă pentru prima dată pe locul fruntaș în topul Billboard al albumelor cu "Home Before Dark", lansat  la 5 mai 2008, fiind cel de-al 27-lea din carieră. Se întâmpla la 15 mai 2008.
 
La vârsta de 67 de ani la acea dată, Diamond a devenit astfel cel mai în vârstă artist ce a cucerit cea mai înaltă poziție în SUA. Anterior, locul cel mai bun în clasamentul Billboard pentru celebrul artist fusese în 1973, când coloana sonoră a filmului "Jonathan Livingston Seagull" a atins poziția a doua. 
 

Înaintea lui, Bob Dylan a deținut acest record, pentru albumul "Modern Times" din 2006, lansat de muzician la vârsta de 65 de ani. (Foto: www.independent.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate