Romantic FM MENIU
„Mile 22 Misiune Secretă”
Recomandari

„Mile 22 Misiune Secretă”

17 Octombrie
Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” îi aduce pe Mark Wahlberg şi John Malkovich în rolurile principale pe marile ecrane, într-o poveste regizatăde Peter Berg.
 
Plasat în zona volatilăa serviciilor secrete şi a controversatei politici globale, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” aduce un suflu nou cinematografiei în materie de acţiune, în premierădin 12 octombrie pe marile ecrane din ţară.
 
O echipăde paramilitari de elitătrebuie sătransporte în siguranţăun deţinut străin extrem de important pe o distanţăde 22 de mile, de la ambasada Americii pânăla punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondialăcare ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toatălumea. Echipa de intervenţie, supranumită„Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistăcu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite săpunămâinile pe prizonier.
 
Titlul original: Mile 22
Gen: Acţiune
Regia: Peter Berg
Scenariul: Graham Roland, Lea Carpenter
Producători: Peter Berg, Mark Wahlberg, Stephen Levinson
Distribuţia:Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey, John Malkovich
Casa de producţie: STX Films
Limba: Engleză
Lansare în România: 12.10.2018

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate