Romantic FM MENIU
Marvin Gaye - "I Heard It Through The Grapevine" (Video)
Recomandari

Marvin Gaye - "I Heard It Through The Grapevine" (Video)

10 Aprilie
În anul 1969, către finalul lunii martie, cantautorul și producătorul american Marvin Gaye ajungea în fruntea clasamentului britanic al vânzărilor cu varianta proprie a melodiei "I Heard It Through The Grapevine", înregistrată cu doi ani în urmă de artist.

 
Cântecul a fost înregistrat pentru prima dată de grupul The Miracles și s-a vândut într-un milion de exemplare în varianta celor de la Gladys Knight & Pips, care l-au adus în topul Billboard până pe locul al doilea.


În anul 2008, albumul "Grapevine", care include piesa "Heard It Through the Grapevine", a fost introdus în Grammy Hall of Fame pentru valoarea sa "istorică și artistică". 

Artistul care a debutat alături de grupul de doo-wop The Moonglows la sfârșitul anilor '50, a avut un sfârșit tragic, fiind împușcat de tatăl său pe data de 1 aprilie 1984, cu o zi înainte ca muzicianul să împlinească vârsta de 45 de ani. (Foto: www.rollingstone.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate