Romantic FM MENIU
Lisa Stansfield - "All Around The World" (Video)
Recomandari

Lisa Stansfield - "All Around The World" (Video)

11 Aprilie

S-a născut pe 11 aprilie 1966, la  Manchester, United Kingdom.
 
A intrat în lumea show-biz în perioada adolescenței, înregistrând cîteva cîntece fără prea mare succes și găzduind spectacole TV pentru copii.
 
A avut curajul să părăsească scena muzicală într-o perioadă în care popularitatea era foarte mare, iar lumea era concentrată pe aparițiile ei, scria "Askmen" la un moment dat.
 
Este o artistă de mare succes, ale cărei albume s-au vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume, cucerind cu hiturile "All Around The World", "You Can't Deny It" sau piesa lui Barry White, "Never Never Gonna Give You Up".


Trupa ei, "Blue Zone", a avut un succes modest, cu single-ul "Jackie".

 
Albumul de debut, "Affection", conține hitul "All Around the World" (1989), primul ei single de #1 în Marea Britanie, ce a ajuns, totodată, pe locul trei în clasamentul Billboard Hot 100, un an mai târziu.


În plus, piesa a fost al doilea cântec de locul întâi al unei cântărețe albe, în clasamentul Billboard R&B (primul a fost "Ooo La La", al artistei Teena Marie, în 1988). Albumul a primit discul de platină în Statele Unite și a vândut 5 milioane de single-uri la nivel mondial. (Foto: www.newstatesman.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate