ankara escort bayanlar
Începe "Pelicula", festivalul de film şi cultură ibero-americană | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Începe "Pelicula", festivalul de film şi cultură ibero-americană
Recomandari

Începe "Pelicula", festivalul de film şi cultură ibero-americană

11 Septembrie
Evenimentul a ajuns la cea de-a patra ediție ce va fi deschisă de filmul "Central do Brasil", una dintre producțiile emblematice ale Braziliei. Vizionarea va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la Cinema Elvire Popesco din Capitală.
 
Festivalul, ce va avea loc în perioada 11 - 15 septembrie 2019, va fi găzduit de Cinema Elvire Popesco, precum și de Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Ţăranului. Vor fi prezentate patru filme braziliene, care tratează subiecte sociale de actualitate.
 
Serile festivalului sunt însoţite de proiecţii speciale, urmate de întâlniri cu publicul. 
Vor putea fi vizionate producţiile: "Las ninas bien" (Mexic, regia: Alejandra Marquez Abella), "Winaypacha" (Peru, regia: Oscar Catacora), "La cordi llera de los suenos" (Chile, regia: Patricio Guzman), "Yuli" (Spania, regia: Iciar Bollain)"
 
În plus, spectatorii se vor putea bucura de un spectacol de capoeira realizat de Alemar Capoeira Group, o degustare de sucuri naturale Rio Juice, precum şi de demonstraţiile de muzică oferite de Gabriela Costa & Alex Man, alături de un concert susţinut de Mara Halunga & Caue de Marinis Project. 
 
Filmul de închidere, "Tango suomi", proiectat la Cinema Elvire Popesco, este o coproducţie Argentina-Finlanda.
 
Festivalul Pelicula este organizat de Freealize şi Asociaţia Culturală Artichitana şi este susţinut onorific de o parte dintre ambasadele ţărilor din America Latină la Bucureşti: Argentina, Brazilia, Chile, Mexic şi Peru, cărora li se alătură Ambasada Franţei, Institutul Francez şi Institutul Cervantes.

(Sursa: Agerpres.ro; foto: 4arte.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate