Romantic FM MENIU
“Gala Corneliu Coposu”
Recomandari

“Gala Corneliu Coposu”

5 Noiembrie
FUNDAȚIA CORNELIU COPOSU, împreună cu FUDAȚIA HAANS SEIDEL și FUNDAȚIA ACADEMIA CIVICĂ, organizează în data de 11 noiembrie 2019 la Teatrul Național din București (Sala Mare), orele 18.30, GALA CORNELIU COPOSU, un eveniment caritabil de excepție.
 
Această acțiune de suflet și eminamente apolitical este menită doar să aducă bucurie copiilor români din școlile din nordul Bucovinei (Ucraina).
 
În cadrul evenimentului va avea loc lansarea volumului de poezii semnate de CORNELIU COPOSU și un extraordinar CONCERT CARITABIL semnat de inconfundabilul JAN AKKERMANprecum si premierea câștigătorilor concursului de eseuri pe care fundația îl organizează în fiecare an.
 
Detalii la tel 03714474 28 si pe https://corneliu-coposu.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate