Romantic FM MENIU
Engelbert Humperdinck: "The Last Waltz" (Video)
Recomandari

Engelbert Humperdinck: "The Last Waltz" (Video)

6 Septembrie
La 6 septembrie 1967, Engelbert Humperdinck atingea prima poziție în topul britanic de single-uri cu "The Last Waltz", al doilea cântec ajuns pe această poziție.

Engelbert Humperdinck (pe numele real Arnold George Dorsey) s-a născut în Tamil Nadu, Madras, India. Numele de scenă a fost inspirat de numele compozitorului german cunoscut pentru opera "Hansel și Gretel".

Celebrul cântăreţ britanic are o familie fericită şi numeroasă, provenind, de altfel, dintr-o familie cu zece copii. Alături de soţia sa, Patricia Healey, cu care este căsătorit de mai bine de 40 de ani, Humperdinck este tatăl a patru copii şi bunic al altor nouă. 
 
În 1989 artistul a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, bulevardul celebrităţilor din Los Angeles, după ce cu un an înainte a fost recompensat cu Globul de Aur la categoria ''Entertainer of the Year''. (Foto: www.13thfloor.co.nz)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate