Romantic FM MENIU
Barbra Streisand&Alec Baldwin: "The Best Thing That Ever Has Happened" (Video)
Recomandari

Barbra Streisand&Alec Baldwin: "The Best Thing That Ever Has Happened" (Video)

6 Septembrie
La 6 septembrie 2016, Barbra Streisand înregistra un nou record în Statele Unite cu cel de-al 11-lea album din carieră, "Encore: Movie Partners Sing Broadway".
 
Albumul, ajuns pe locul 1 în clasamentul Billboard 200, i-a consolidat astfel celebrei soliste recordul la cele mai multe discuri aflate pe poziția fruntașă din rândul artistelor. Ea a depășit-o atunci pe Madonna, care are un număr de opt albume pe prima poziție în top, dar a reușit să-l învingă și pe Elvis Presley, care a înregistrat zece.
 
Materialul discografic include câteva dintre piesele pe care artista le-a interpretat pe Broadway, precum și o serie de duete cu actori celebri de la Hollywood. Printre artiștii care cântă alături de vocea legendară se numără Daisy Ridley, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Seth MacFarlane, Jamie Foxx și Anne Hathaway. (Foto: www.sonymusic.co.uk)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate