Romantic FM MENIU
Au început înscrierile pentru noul an educațional la "Clubul de Excelență"
Recomandari

Au început înscrierile pentru noul an educațional la "Clubul de Excelență"

10 Septembrie
"Clubul de Excelență" al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României își deschide, din nou, porțile pentru copiii care doresc să facă performanță din pasiunile lor. Aici îi așteaptă cei mai buni profesori și o călătorie fascinantă în lumea matematicii, informaticii, limbii engleze, muzicii, artelor sau a teatrului. 
 
De asemenea, cursanții beneficiază și de programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității lor.
 
Demarat în cadrul Clubului de Excelență încă din anul 2007, programul de cursuri gratuite are rolul de a-i încuraja pe copiii și tinerii cu numeroase premii naționale, internaționale și cu rezultate școlare de excepție, să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim. Aceste cursuri vin în completarea programei școlare și au rolul de a conduce la creșterea nivelului de cunoștințe și la atingerea performanței.
 
Până în prezent, peste 5000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Clubul de Excelență reunește patru departamente: departamentul de arte, dezvoltare personală și educație vocațională, departamentul de limbi străine, departamentul de științe și tehnică. 
 
Fiecare an educațional aduce cu el cursuri noi, extrem de utile în dezvoltarea copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. 
 
 
CALENDARUL ANULUI EDUCAȚIONAL 2018-2019
 
4 -20 septembrie – Perioadă de înscriere
21 septembrie – Repartizarea pe categorii de vârstă și programarea sesiunilor de evaluare (unde este cazul)
22 – 26 septembrie – Sesiunile de testare și evaluare
28 septembrie – Afișarea rezultatelor și a programului de desfășurare a cursurilor anului educațional 2018–2019
1 octombrie – Începerea cursurilor
 
Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul FDVDR: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate