Romantic FM MENIU
Vești bune pentru fanii trupei The Corrs: irlandezii se reunesc pentru un turneu mondial
Noutati

Vești bune pentru fanii trupei The Corrs: irlandezii se reunesc pentru un turneu mondial

22 Iulie

Renumita trupă The Corrs se va reuni anul viitor pentru o serie de concerte în Europa şi SUA, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Trupa, recompensată cu două Brit Awards şi nominalizată la două premii Grammy, a devenit celebră la nivel mondial după lansarea celui de-al doilea album, "Talk On Corners", în 1997, şi este unul dintre simbolurile muzicale ale acelor ani.
 
În 2006, membrii trupei au anunţat că se vor despărţi, însă, în 2015, a fost lansat cel de-al şaselea material de studio, "White Light", urmat de un turneu european. 
 
În urmă cu doi ani a apărut și cel de-al şaptelea album discografic al grupului, "Jupiter Calling". (Foto: www.bbc.co.uk)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate