Romantic FM MENIU
Unde ajunge "Zmeura de Aur" anul acesta?
Noutati

Unde ajunge "Zmeura de Aur" anul acesta?

25 Februarie
Președintele american, Donald Trump și o comedie din franciza "Sherlock Holmes" sunt principalii câștigatori ai premiilor anuale Zmeura de Aur (Razzie Awards), scrie Reuterº citatã de site-ul Agerpres.ro.
 
Gala care a "recompensat" cele mai slabe spectacole și filme din 2018, s-a desfãșurat sâmbãtã, la Los Angeles.
 
"Holmes & Watson", cu Will Ferrell și John. C. Reilly, conduce lista, dupã ce a obținut patru trofee, inclusiv pentru cel mai prost film și "cel mai prost rip-off". Reilly a primit premiul pentru cel mai slab actor în rol secundar în acest film.
 
Donald Trump a câ?tigat douã premii la categoria "cel mai slab actor" pentru aparițiile sale sub formã unor imagini de arhivã în douã documentare lansate în 2018: "Death of a Nation", regizat de cineastul conservator Dinesh D'Souza, și "Fahrenheit 11/9", regizat de democratul Michael Moore.
 
Consiliera de la Casa Albã, Kellyanne Conway, a fost votatã drept ''cea mai slabã actrițã în rol secundar'' pentru aparițiile sale de arhivã utilizate în documentarul "Fahrenheit 11/9". La aceastã categorie fusese nominalizatã și Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump.
 
Melissa McCarthy a fost consideratã cea mai slabã actrițã pentru interpretarea din comedia "The Happytime Murders", care aduce împreuna oamenii și pãpușile. Cunoscuta actrițã a obținut și trofeul Razzie Redeemer (atribuit unui artist care a "câștigat" în trecut Zmeura de Aur, dar care a reușit sã evolueze și sã îsi îmbunãtãțeascã performanțele artistice) pentru rolul sãu nominalizat la Oscar din drama literarã ''Can You Ever Forgive Me?'' (Poți sã mã ierți vreodatã?)
 
Trofeele Zmeura de Aur, care se acordã din 1980, premiazã cele mai slabe interpretãri și producții cinematografice a cãror galã are loc în mod tradițional cu o zi înaintea Oscarurilor. (Sursa: Agerpres.ro; foto: stirimondene.fanatik.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate