Romantic FM MENIU
Un musical despre "prințesa inimilor" va debuta anul viitor pe Broadway
Noutati

Un musical despre "prințesa inimilor" va debuta anul viitor pe Broadway

14 August
Musicalul va avea debutul pe Broadway în martie 2020, în regia lui Christopher Ashley, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.
 
"Este povestea celei mai celebre femei din epoca modernă, Diana, prinţesa de Wales. Devenită centrul mondial al atenţiei, Diana se află în dezacord cu soţul ei, cu mass-media, cu monarhia britanică şi cu ea însăşi", se arată în sinopsisul piesei.

 
"Impulsionată de forţa inimii sale, prinţesa Diana îşi apără familia, ţara şi pe ea însăşi, în timp ce încearcă să cucerească inimile oamenilor. Ea a sfidat aşteptările, a convulsionat monarhia şi a lăsat în urmă o moştenire care va dura pentru totdeauna", potrivit comunicatului agenţiei care promovează spectacolul, The Shubert Organization.
 
"Diana" se va juca la Longacre Theatre, după ce a fost prezentat în premieră sezonul trecut la Jolla Playhouse din San Diego (California), unde a avut un mare succes de casă.
 
Spectacolul va fi realizat de Christopher Ashley, distins cu premiul Tony pentru cel mai bun regizor de musical în 2017, iar scenariul va fi semnat de Joe DiPietro şi David Bryan.
 
Rolul princilap va fi interpretat de Jeanna de Waal căreia i se vor alătura pe scenă Roe Hartrampf, în rolul prinţului Charles, Erin Davie în rolul Camillei Parker Bowles şi lJudy Kaye, ce o va interpreta pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. (Foto: www.bbc.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate