Romantic FM MENIU
Trupa VUNK este în căutare de povești #vunktastice!
Noutati

Trupa VUNK este în căutare de povești #vunktastice!

25 Iulie
La 25 de ani de la primul concert, membrii trupei VUNK doresc să marcheze evenimentul și s-au gândit ca alături de ei, pe coperta viitorului albumului ce va fi lansat în toamnă,  să ajungă și admiratorii lor. 
 
Cei ce au amintiri legate de VUNK, dacă vreun cântec al trupei are o însemnătate anume sau dacă unul dintre concerte i-a marcat, sunt invitați să intre pe www.vunk.ro, să completeze formularul și să-și trimită poveștile. 
 
Autorii celor mai inspirate 25 de povești vor apărea pe coperta albumului care va fi lansat pe 16 octombrie 2019 printr-un concert extraordinar, "Deja Vu", la Sala Palatului din Capitală.
 
"Sunt 25 de ani de când am avut primul nostru concert pe bilete. În toți acești ani, foarte mulți fani au fost alături de noi, care știu ca au amintiri sau povești legate de cântecele sau de concertele noastre. Sunt cupluri care s-au cunoscut pe piesele noastre, s-au împăcat, s-au căsătorit, au plâns de durere sau de bucurie, s-au legat prietenii pe viață între fanii veniți la concertele noastre. Căutăm toate aceste povești sau multe alte amintiri legate de noi și de muzica noastră, pentru ca acești fani să apară pe coperta celui mai nou album al nostru, care va fi lansat pe 16 octombrie, la concertul aniversar de 25 de ani VUNK, Deja Vu, de la Sala Polivalentă", a declarat Cornel Ilie. (Foto: vip24.ro)
 
Primul single extras de pe album este "Mi-e dor de tine": 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate