Romantic FM MENIU
The Beatles, surclasat de rapperul Drake
Noutati

The Beatles, surclasat de rapperul Drake

13 Iulie
Rapperul canadian Drake se află în această săptămână cu şapte piese între primele zece ale Top 100 Billboard, reușind să depășească recordul deţinut de legendara trupă The Beatles, care în 1964 au reuşit să ajungă cu cinci piese simultan în acest clasament, relatează EFE, citată de Agerpres.
 
Cele șapte piese 7 care se poziţionează între primele 10 în top sunt incluse pe albumul "Scorpion", ce a devenit săptămâna aceasta primul disc ce atinge cifra de 1 miliard de reproduceri într-o singură săptămână.
 
Clasamentul este condus de cântecul "Nice for What", urmat de "Nonstop", iar podiumul este completat de "I Like It", al artiştilor latino Cardi B, Bad Bunny şi J Balvin, piesa care a fost detronată de pe primul loc de hitul rapperului Drake.

 
Totuși, trupa The Beatles continuă să deţină recordul singurului grup sau artist care au ocupat primele cinci locuri pe lista Hot 100 timp de o săptămână.
 
Hitul lui Drake, "God's Plan", care s-a menţinut timp de 11 săptămâni pe primul loc, cade săptămâna aceasta pe locul patru, în timp ce poziţia a şasea este ocupată de "In My Feelings", urmată de "I'm Upset", "Emotionless" şi "Don't Matter to Me".
 
În privința vânzărilor - inclusiv descărcările şi streamingul - Drake a vândut 732.000 de copii ale ultimului său album, lăsându-i în urmă pe membrii trupei Dave Matthews Band, cu 292.000 de exemplare vândute ale albumului lor "Come Tomorrow". (Foto: www.bustle.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate