Romantic FM MENIU
Taylor Swift şi Ariana Grande, printre câștigătoarele premiilor MTV Video 2019
Noutati

Taylor Swift şi Ariana Grande, printre câștigătoarele premiilor MTV Video 2019

27 August
Celebra cântăreață Taylor Swift a obținut două trofee pentru videoclipul "You Need to Calm Down".

 
Shawn Mendes & Camila Cabello au câștigat la categoria "Best Collaboration" cu "Señorita" (Island Records)
 
ROSALÍA & J Balvin ft. El Guincho au obțínut un premiu la categoria "Best Latin" cu piesa "Con Altura" (Columbia Records)
 
Ariana Grande alături de Social House au câștigat "Song Of Summer" pentru cântecul "boyfriend".


Pe lista câştigătorilor s-au numărat şi Cardi B, Lil Nas X şi Billy Ray Cyrus, ca şi Jonas Brothers, scrie Mediafax.ro.
 
Missy Elliott a primit Premiul Video Vanguard. Cu toate că pe site-ul oficial al MTV premiul este desemnat numai cu numele categoriei, în ultimul timp fiind discuţii legate de sensul păstrării unei legături între distincţie şi Michael Jackson, Elliott a mulţumit pentru distincţie folosind asocierea premiului cu fostul Rege al muzicii Pop.
 
Controversată a fost şi apariția categoriei K-Pop, unde trupa BTS a fost premiată. Coreenii nu auy fost prezenţi la ceremonie. Gestul de a prezenta o nouă categorie care recunoaşte succesul muzicii pop din extremul orient la nivel internaţional a fost interpretat de mulţi critici ca o mişcare cu conotaţii rasiste, trupa BTS depăşind în 2019 suscesul multor trupe americane, canadiene sau australiene, arată Variety.
 
Primul premiu MTV Fashion Trailblazer acordat vreodată a mers la Marc Jacobs, designerul de al cărui nume sunt legate apariţii ale unor celebrităţi muzicale precum Lady Gaga, Cardi B sau Nicki Minaj dar şi campanii la care au participat Cher şi Missy Elliott.

Cea de-a 36-a ediţie a Premiilor MTV Video Music s-a desfășurat recent la Prudential Center din Newark, New Jersey.

Lista câştigătorilor poate fi consultată aici: http://www.mtv.com/vma

(Sursa: Mediafax.ro; foto: variety.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate