Romantic FM MENIU
Taylor Swift este artistul anului, pentru a patra oară
Noutati

Taylor Swift este artistul anului, pentru a patra oară

10 Octombrie
Celebra cântăreaţă a concurat la această categorie cu rapperii Drake şi Post Malone, precum şi artistul pop britanic Ed Sheeran şi trupa rock Imagine Dragons.
 
În cadrul galei La gala American Music Awards 2018, ce a avut loc marţi seară, la Los Angeles, Taylor Swift a mai primit trofeele pentru cea mai bună artistă pop, cel mai bun turneu şi cel mai bun album - "Reputation" - materialul discografic cu cele mai mari vânzări în SUA anul trecut.
 
Printre câştigători se numără Cardi B, numită cel mai bun artist hip-hop/rap, Camila Cabello - cel mai bun artist debutant şi cel mai bun videoclip ("Havana"), Post Malone - cel mai bun artist pop/rock, Carrie Underwood - cea mai bună artistă country, acesta fiind al 13-lea premiu American Music pentru cântăreaţă.
 
BTS a devenit prima trupă coreeană care obţine un trofeu American Music, fiind desemnată câştigătoare la categoria dedicată artiştilor sociali.
 
Înfiinţate în 1973, premiile American Music sunt decernate în urma unui sondaj la care participă publicul.
 
Sursa: Mediafax.ro
Foto: www.dailytelegraph.com.au
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate