Romantic FM MENIU
Știi care sunt cele mai sigure destinații pentru călătorii?
Noutati

Știi care sunt cele mai sigure destinații pentru călătorii?

10 Iulie
Clasamentul celor mai sigure ţări din lume a fost dezvăluite în Indicele Global al Păcii pentru anul 2018. România ocupă locul 30 în acest top, potrivit visionofhumanity.org.
 
Raportul anual, publicat de Insitutul pentru Economie şi Pace, a realizat un top al țărilor sigure ăn fucție de mai mai mulți factori, printre care rata criminalităţii, teroarea politică şi decesele cauzate de conflictele interne, potrivit Business Insider.    
Pentru al 11-lea an la rând, Islanda este cel mai sigur loc din lume, urmată de Noua Zeelandă, pe locul doi, Austria, pe trei, Portugalia și Danemarca pe patru, respectiv cinci.   
 
România ocupă locul 24, Cehia a fost plasată pe locul 7, iar Irlanda încheie top 10 al țărilor europene. Singapore (foto stânga) se află pe locul opt în top, iar Marea Britanie şi Statele Unite ocupă pozițiile 57, respectiv 121.  

(Sursa: visionofhumanity.org; Foto: www.businessinsider.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate