Romantic FM MENIU
Smiley: "Song About Nothing" (Video)
Noutati

Smiley: "Song About Nothing" (Video)

5 Iunie

”Song about nothing” este o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.
 
"Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem <<nimic>>. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului "Seinfeld", care este cel mai mai tare serial despre nimic, și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spuna ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut", a declarat Smiley cu ocazia lansării acestui cântec.
 
"Ne-am dorit să ilustram ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America, unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat".
 
"Am multe piese în engleză, făcute deja, pe care abia aștept să le aduc la lumină. Am decis să lansez mai multă muzică veselă și pozitivă, pentru că e prea puțină veselie în lume." (Foto: YouTube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate