Romantic FM MENIU
Sir Elton John ne surprinde cu o emoţionantă reclamă de Crăciun
Noutati

Sir Elton John ne surprinde cu o emoţionantă reclamă de Crăciun

23 Noiembrie
Lanțul de magazine John Lewis din Marea Britanie a devenit recunoscut în timp pentru reclamele publicitare emoționante de sărbători.
 
De data aceasta, rolul principal al clipului publicitar îi aparţine artistului Elton John, iar povestea care emoţionează este despre puterea unui dar.  Cadoul primit de un băieţel simpatic de Crăciun a reuşit să schimbe și să influenţeze viaţa acestuia... nimeni altul decât celebrul cântăreţ. 

"The Boy and the Piano" (Băiatul și pianul) este până la urmă un tribut adus lui Elton John de către John Lewis & Partners.

 
Artistul s-a arătat foarte încântat de reclamă, spunându-le admiratorilor săi de pe o reţea de socializare: „A fost o plăcere incredibilă să fac parte din reclama de Crăciun a celor de la @johnlewisandpartners. Sper să vă placă”. (Foto, sursa: www.itsnicethat.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate