Romantic FM MENIU
Serialul Baywatch, din nou în atenție, datorită unui documentar despre celebra producție
Noutati

Serialul Baywatch, din nou în atenție, datorită unui documentar despre celebra producție

12 August
Regizorii Matthew Felker şi Brian Corso vor realiza un documentar despre această producţie de succes, scrie EFE, citată de Agerpres.
 
Potrivit revistei The Hollywood Reporter, la documentarul despre "Baywtach" vor participa David Hasselhoff, Nicole Eggert, David Chokachi, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Gena Lee Nolin Hulse, Jason Simmons şi Jeremy Jackson.
 
De asemenea, producătorii negociază participarea actorilor Pamela Anderson, Carmen Electra şi Michael Bergin.
 
Se aşteaptă ca filmările să înceapă la sfârşitul lunii august sau în septembrie 2019.
 
 
Serialul a fost unul dintre cele mai urmărite programe din lume în timpul difuzării sale între 1989 şi 2001. Tocmai de aceea, ]n 2017 a mai fost realizat un film în care au jucat Dwayne Johnson şi Zac Efron, însă fără succesul așteptat la box-office. (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.tvovermind.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate