Romantic FM MENIU
Sarah Brightman anunță data lansării noului său album, "HYMN"
Noutati

Sarah Brightman anunță data lansării noului său album, "HYMN"

18 Septembrie
Una dintre cele mai de succes și recunoscute soprane, Sarah Brightman, va lansa, oficial, mult așteptatul album, "HYMN", pe 9 noiembrie 2018. 
 
"HYMN" este cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei, dupa ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul “Dreamchaser”. 
  
Veștile bune nu se opresc aici pentru că Sarah Brightman a anunțat și turneul său mondial de promovare a albumului "HYMN", intitulat “Hymn: Sarah Brightman In Concert”. Turneul va include 125 de spectacole, pe 5 continente și se va întinde pe o perioadă de aproximativ un an, debutând în noiembrie 2018, în America de Sud. 
  
“Abia astept sa impartasesc acest album cu toata lumea. HYMN este un material incredibil de eclectic, care combina o varietate de stiluri si sunt foarte entuziasmata sa interpretez piesele live, in turneu. Fiecare proiect pe care l-am facut este foarte personal, asa ca mi-am dorit ca rezultatul sa sune cat mai frumos si inaltator. Pentru mine, HYMN  sugereaza bucurie- sentimentul sperantei si a luminii, ceva extrem de familiar si protector, si sper ca acest sentiment sa reiasa si din muzica mea”-a declarat Sarah Brightman. 
  
Brightman s-a întors în studio pentru a înregistra albumul "HYMN" în 2016, alături de producătorul și colaboratorul său de încredere, Frank Peterson, care a fost alături de artistă și pentru albumele “Dive”, “Fly”, “Timeless”, “Eden”, “La Luna”, “Harem” și “Symphony and Winter Symphony”. 
 
"HYMN" este o colecție inspirațională de cântece de cor, interpretate de orchestră, despre care Brightman spune că a fost o încântare să le înregistreze. Albumul a fost înregistrat în decursul a doi ani de zile, în Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și Budapesta. (Sursa: Universal Music Romania)

  
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate