Romantic FM MENIU
S-au decernat premiile muzicale Billboard 2019!
Noutati

S-au decernat premiile muzicale Billboard 2019!

3 Mai
Rapperul canadian Drake este marele câştigător al ediţiei de anul acesta, fiind recompensat cu douăsprezece premii și devenind astfel cel mai premiat artist din istoria Billboard Music Awards, cu douăzeci și șapte de trofee în total, relatează Press Association.
 
Drake a fost declarat câştigător şi la categoriile cel mai bun artist masculin, "Top Streaming Artist", "Top Billboard 200 Artist", "Top Radio Songs Artist", "Top Billboard 200 Album", "Top Hot 100 Artist", "Top Song Sales Artist", "Top Rap Male Artist", "Top Rap Artist", "Top Rap Album" pentru discul "Scorpion" şi "Top Streaming Song (Video) cu "In My Feelings".

Mariah Carey a fost recompensată cu premiul Icon Award. Trofeul pentru cea mai bună artistă feminină a fost câştigat de Ariana Grande, declarată câştigătoare şi la categoria "Billboard Chart Achievement".
 
Categoria "Top Duo/Group" a fost dominată de trupa BTS, care a obţinut un premiu şi la secţiunea "Top Social Artist".

 
Cântăreaţa R&B Carbi B a primit şase premii, iar trupa Maroon 5, patru. Piesa "Girls Like You", cântată de aceștia, a fost desemnată câştigătoare a categoriei "Top Hot 100 Song", iar cel mai bun artist în turneu a fost declarat Ed Sheeran.

 
Premiul pentru cel mai bun artist R&B a ajuns la Ella Mai, iar la categoriile "Top R&B Male Artist" şi "Top R&B Female Artist" au triumfat The Weeknd, respectiv Ella Mai.
 
Categoria cea mai bună artistă rap a fost câştigată de cântăreaţa americană de origine dominicană Cardi B, recompensată cu şase premii în total.
 
La secţiunea cel mai bun artist rock a triumfat formaţia Imagine Dragons, iar categoria cel mai bun album rock a fost dominată de "Pray For The Wicked" - Panic! at the Disco. (Sursa: AGERPRES.ro; foto: iheartuae.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate