Romantic FM MENIU
Romantic FM vă invită să aflaţi "MISTERUL CEASULUI DIN PERETE"
Noutati

Romantic FM vă invită să aflaţi "MISTERUL CEASULUI DIN PERETE"

25 Septembrie


Carismaticul Jack Black şi superba Cate Blanchett revin pe marile ecrane din 28 septembrie cu aventura fantastică „Misterul Ceasului din Perete”. O poveste plină de magie şi mister, filmul îl urmăreşte pe Lewis (Owen Vaccaro), un băieţel de 10 ani, care este nevoit să se mute la unchiul său, într-o casă neobişnuită în care se aude mereu ticăit de ceas. Însă noul oraş ascunde sub atmosfera liniştită o lume secretă plină de magi şi vrăjitoare care se vor dezlănţui după ce Lewis îi aduce la suprafaţă fără să-şi dea seama. 
 
Inspirat dintr-un roman clasic, scris de John Bellairs şi ilustrat de Edward Gorey, „Misterul Ceasului din Perete” este regizat de maestrul misterelor Eli Roth şi scris de Eric Kripke. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 28 septembrie. 
 
Titlul original: The House with a Clock in Its Walls
Gen: Fantastic
Regia: Eli Roth
Scenariul: Eric Kripke
Producători: Brad Fischer, James Vanderbilt, Eric Kripke
Distribuţia: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Renée Elise Goldsberry, Sunny Suljic, Kyle MacLachlan
Casa de producţie: Amblin 
Limba: Engleză
Lansare în România: 28.09.2018
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate