Romantic FM MENIU
Romantic FM crește în preferințele ascultătorilor
Noutati

Romantic FM crește în preferințele ascultătorilor

14 Mai
Romantic FM câștigă noi ascultători în rândul publicului bucureștean, fiind preferat zilnic de peste 100000 de oameni, cu o cotă de piață de 5.4%, potrivit ultimului Studiu de Audiență Radio*.
 
Unul dintre cele mai longevive și îndrăgite radiouri din fm este apreciat atât pentru varietatea și originalitatea selecției muzicale, cât și pentru atmosfera romantică unică de pe 101.9 Fm în București, 98.6 Fm în Iași și www.romanticfm.ro.
 
Căutat pentru sound-ul de calitate și oferta muzicală diversă, Romantic FM este postul de radio cu cel mai mare număr de cântece difuzate fără repetiție, care își încântă zilnic publicul cu "Muzică, nu zgomot".

*Studiului de Audienţă Radio, realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L., în perioada 8 ianuarie – 22 aprilie 2018.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate