Romantic FM MENIU
Rod Stewart: "Look In Her Eyes" (Audio)
Noutati

Rod Stewart: "Look In Her Eyes" (Audio)

10 Septembrie

Neobositul artist britanic Rod Stewart continuă promovarea noului său album cu o piesă pop de data aceasta, intitulată "Look In Her Eyes". 
 
"Look In Her Eyes" este extrasă de pe cel de-al 30-lea album de studio al renumitului solist, intitulat "Blood Red Roses" și produs de Kevin Savigar, ce a lucrat de-a lungul timplului cu artiști precum Bob Dylan, George Harrison, Willie Nelson sau Marilyn Manson.
 
"Întotdeauna am impresia că fac albume pentru câțiva prieteni, iar acest material transmite acea intimitate. Sinceritatea și onestitatea sunt foarte importante în viață, iar asta este valabil și atunci când compui", declară Rod Stewart în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului.
 
Discul conține trei piese cover și treisprezece melodii originale, ce-i poartă semnătura. "Blood Red Roses" va fi lansat pe 28 septembrie 2018 dar poate fi precomandat de pe site-ul oficial al artistului, www.rodstewart.com.

"Didn't I" este primul extras pe single de pe album.

 
Pe Rod Stewart îl vom vedea din nou în concert la București, pe 23 septembrie 2018, cu ocazia Zilelor Bucureștiului. (Foto: raynbowaffair.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate