Romantic FM MENIU
Robbie Williams și Jamie Cullum spun deja: "Merry Xmas Everybody"
Noutati

Robbie Williams și Jamie Cullum spun deja: "Merry Xmas Everybody"

12 Noiembrie
Anul acesta, Robbie Williams marchează venirea sărbătorilor de iarnă încă de la începutul lunii noiembrie prin realizarea videoclipului piesei ”Merry Xmas Everybody”. 
 
 
"Merry Xmas Everybody" este un cover după single-ul cu același nume al trupei britanice Slade și este inclus pe viitorul material discografic al artistului, "The Christmas Present". 
 
Albumul va fi lansat pe 22 noiembrie 2019 în format CD, casetă şi vinil, precum și o ediţie specială Deluxe. Aceasta va include patru piese bonus.  
 
"The Christmas Present" este cel de-al 13 album din cariera renumitului cântăreț şi a fost compus şi înregistrat în Londra, Los Angeles şi Vancouver. 
 
Dublul album va include 24 de piese, atît originale cât și reinterpretări, pe care Williams le va cânta alături de muzicieni cunoscuți, dar va avea și un duet-surpriză, realizat cu boxeul de categorie grea Tyson Fury. Piesa interpretată împreună cu acesta se numește "Bad Sharon".
 
Pe lista invitaților surpriză cu care Robbie Williams a colaborat pentru acest album se mai numără Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum.
 
Acesta este primul material discografic al artistului britanic dedicat sărbătorilor de iarnă, anunță site-ul www.independent.co.uk .

Foto: www.robbiewilliamslive.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate