ankara escort bayanlar
Robbie Williams lansează primul său album de Crăciun din carieră! | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Robbie Williams lansează primul său album de Crăciun din carieră!
Noutati

Robbie Williams lansează primul său album de Crăciun din carieră!

21 Octombrie
A sosit vremea și pentru îndrăgitul artist, asemenea multora din industria muzicală, să anunțe lansarea primului său material discografic dedicat sărbătorilor de iarnă, anunță site-ul www.independent.co.uk .

 
Dublul album va include 24 de piese, atît originale cât și reinterpretări, pe care Williams le va cânta alături de muzicieni cunoscuți, dar va avea și un duet-surpriză, realizat cu boxeul de categorie grea Tyson Fury. Piesa interpretată împreună cu acesta se numește "Bad Sharon".  
 
Printre artiștii care vor cânta cu Robbie Williams se numără: Bryan Adams, Rod Stewart sau Jamie Cullum, dar şi tatăl lui Robbie, Poppa Pete. 
 
Albumul, intitulat "The Christmas Present", va fi lansat pe 22 noiembrie în format CD, casetă şi vinil, precum și o ediţie specială Deluxe. Aceasta va include patru piese bonus. 
 
Lansarea noului disc va avea loc pe 22 noiembrie 2019 și va fi urmată de un concert special de Crăciun, pe 16 decembrie, pe SSE Arena, Wembley. 
 
"The Christmas Present" este cel de-al 13 album din cariera renumitului cântăreț şi a fost compus şi înregistrat în Londra, Los Angeles şi Vancouver. 
 
(Foto: www.officialcharts.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate