Romantic FM MENIU
Regizorul Martin Scorsese a realizat "un vis febril" despre muzicianul Bob Dylan
Noutati

Regizorul Martin Scorsese a realizat "un vis febril" despre muzicianul Bob Dylan

5 Iunie
Filmul a fost descris de Scorsese ca "parţial documentar, parţial film-concert, parţial vis febril" și va lansa pe 12 iunie 2019. Pelicula acoperă perioada anilor 1975-1976, când Bob Dylan a colaborat cu nume importante din muzică precum Joan Baez, Mick Ronson şi T-Bone Burnett. 

Documentarul va include un interviu cu laureatul Nobel pentru literatură, primul său interviu din ultimul deceniu. Filmări abandonate de decenii bune au fost restaurate şi incluse în această producţie. Vor mai fi intervievaţi şi Joan Baez, Rubin Carter, Sam Shephard şi Allen Ginsberg. Filmul îşi doreşte să captureze spiritul rebel al Statelor Unite în 1975 şi muzica plină de euforie a lui Dylan, care răsuna peste tot în toamna acelui an.
 
Odată cu această producţie va debuta şi un set de 14 CD-uri, o colecţie de înregistrări din aceeaşi perioadă. 
 
Anul acesta, Bob Dylan va deschide propria distilerie de whiskey în Nashville, dar şi propria sală de concerte. Artistul are deja lansat whiskey-ul "Heaven's Door", apărut în 2018.
 
Distileria şi sala sa de concerte vor fi deschise în toamna anului 2020, în aceeași locație, "Heaven's Door Distillery And Center For The Arts", ce va include o "bibliotecă de whiskey", un restaurant şi un spaţiu de concerte cu 360 de locuri. 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate