Romantic FM MENIU
Ramânem fără Meat Loaf? (VIDEO)
Noutati

Ramânem fără Meat Loaf? (VIDEO)

1 Februarie

Cântăreţul de muzică rock american Meat Loaf spune că este posibil să nu mai cânte niciodată, din cauza unor dureri severe la spate.

Muzicianul în vârstă de 70 de ani a fost supus mai multor operaţii chirurgicale la spate, dar spune că are dureri atât de mari încât are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa şi se bazează pe ajutorul soţiei sale, Deborah, pentru a se urca în pat seara, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Pentru că mă doare spatele atât de mult, nu am mai fost capabil să mai cânt în ultimul an. Foloseşti tot corpul ca să cânţi şi pur şi simplu nu mai pot să o fac", a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Însă Meat Loaf spune că nu se dă bătut. "Având în vedere modul în care am fost crescut, am învăţat să fiu dur şi să nu mă opresc niciodată. Sunt tare ca stânca", a mai spus acesta.

În iunie 2016, Meat Loaf s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert susţinut în Canada, fiind dus la spital în condiţie critică. În trecut, artistul a mărturisit că suferă de astm şi de o afecţiune cardiacă. De asemenea, Meat Loaf s-a mai prăbuşit pe scenă în 2011, în timpul unui concert în SUA, dar artistul s-a ridicat şi a încheiat spectacolul. În 2003, el s-a prăbuşit pe Wembley Arena din Londra şi a fost internat în spital.

Cântăreţul a câştigat un premiu Grammy pentru melodia "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)". şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune ("The Rocky Horror Picture Show", "Fight Club").9imagine: http://abcnews.go.com)

Meat Loaf & Patti Russo - I'd Do Anything For Love

 


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate