Romantic FM MENIU
Premieră de top pentru Andrea Bocelli: artistul a debutat pe prima poziţie în Billboard 200!
Noutati

Premieră de top pentru Andrea Bocelli: artistul a debutat pe prima poziţie în Billboard 200!

7 Noiembrie
Este vorba despre albumul său recent, „Si”, lansat pe 26 octombrie 2018 şi vândut în 126.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 1 noiembrie, potrivit datelor Nielsen Music. 
 
Este al 26-lea material discografic al celebrului tenor care intră în topuri, dar primul care debutează pe locul fruntaş în clasamentul Billboard 200.
 
„Si” este primul album de muzică clasică aflat pe prima poziţie, de la „Noel” al lui Josh Groban (2008) şi primul care a debutat pe această poziţie de la „Ancora” (2006) al cvartetului Il Divo.
 
De asemenea, „Si” a debutat pe primul loc în lista Classical Crossover Albums şi în clasamentul Classical Albums. 
 
Noul albumul al solistului include colaborări cu Josh Groban, Dua Lipa, soprana rusă Aida Garifullina, Ed Sheeran şi fiul artistului, în vârstă de 21 de ani, Matteo Bocelli. Groban, Lipa şi Sheeran cântă în limba italiană. Albumul beneficiază de mai multe variante, inclusiv o ediţie în care şapte dintre cântece sunt interpretate în limba spaniolă. 

Billboard 200 este topul pe baza căruia se clasifică cele mai populare albume ale unei săptămâni în Statele Unite ale Americii, pe baza vânzărilor rezultate din cererea unităţile discurilor, single-urilor, precum şi în urma dinamicii online. (Sursa: Mediafax.ro; Foto: www.rmscanal.tv)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate